ARCA

Referanser

Vi har benyttet oss av Arca i mange år og er veldig fornøyd med kompetansenivået, kundeservicen, den

innovative tenkningen og kanskje spesielt kurs på alle nivåer!

Siw Iren Hamberg

HR

«Vi i Kaffebrenneriet har i en årrekke hatt et solid og godt samarbeid med Arca. Medarbeiderne i Arca viser stor kompetanse, tilstedeværelse og er faglig sterke. Servicegraden er svært høy og vi setter stor pris på samarbeidet.»

Synøve Nesøen

Personal og Opplæringssjef

Lørenskog IF har i flere år (siden 2016) samarbeidet med ARCA om levering av tjenester innen skadeforebyggende- og fysisktrening, samt behandling av skadde spillere. ARCA trener våre ungdoms- og senior lag en dag i uken i tillegg til at de kartlegger spillernes vekst og belastning. Videre bistår de ved skader og opptrening etter skader. I forbindelse med samarbeidet har vi også opprettet et eget behandlingsrom på stadion som gjør det enda enklere for spiller få få hjelp ved eventuelt skade eller forebygge skade. I tillegg kurser ARCA alle våre trenere i skadeforebyggende trening.

Arca sine medarbeidere er profesjonelle og serviceinnstilte med en høy kompetanse innen fagfeltet. Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet og de tjenester ARCA leverer til Lørenskog IF og vi kan anbefalte ARCA på det varmeste.

Espen Pettersen Gjester

Daglig leder - Lørenskog Idrettsforening

LSK Kvinner FK er svært godt fornøyde med samarbeidet med Arca. Vi opplever en dedikasjon, en struktur og en lidenskap til faget som er smittende for vår organisasjon. Arca leverer ti terningkast 6 for oss som toppklubb i fotballen og kan på det sterkeste anbefales .

André Bergdølmo

Hovedtrener LSK-Kvinner FK

Vi har vært kunder hos Arca i mange år. Vi er spesielt fornøyd med at vi gjennomfører helsekontroller på jobben i arbeidstiden til de ansatte - også de som jobber skift (på kvelden) Fordi vi har vært kunder lenge, kjenner Arca oss godt og også våre ansatte. Dette bidrar til konstruktive forslag på forbedringspunkter i forhold til HMS og lav terskel for ansatte til å åpne seg om utfordringer. Arca stiller også opp på informasjonsmøter eller samtaler med ansatte både på dag og kveldstid.

Annethe Dahl Olsen

Personalsjef - Amedia

Hos Arca Klinikk har jeg fått en sømløs behandling. De har tatt hensyn til meg og mine behov. Min hverdag er hektisk, så jeg har vært avhengig av noen som både er fleksible og tilgjengelige. Terapeutene er dyktige og har bred erfaring. Jeg har blitt møtt med en genuin interesse for meg og for at jeg skal bli frisk.

Joshua Edward Halvarsson Stenersb


Arca AS

Besøksadresse Oslo

Østensjøveien 32

0667 OSLO

Besøksadresse Romerike

Boecksgate 12

1473 LØRENSKOG

Postadresse

Østensjøveien 32

0667 OSLO

22 65 66 51

post@arca.no

Copyright: Arca AS @2022 - Webdesign: Digitec.no