Teambuilding


"De beste av De beste" er et teambuilding-konsept med aktiviteter/utfordringer som stiller krav til ulike egenskaper som skal gjennomføres lagvis

Vi deler inn gruppen i ulike lag

I løpet av 90-120 minutter skal lagene utføre ulike oppgaver på ulike stasjoner. Varighet og vanskelighetsgrad på de ulike stasjonene vil variere. Om dere har spesifikke ønsker/behov kan vi være fleksible og gjøre egne tilrettelegginger. Vi legger opp til aktiviteter etter ønske i forhold til vanskelighetsgrad og grad av fysisk aktivitet. Vi tar med alt vi trenger av utstyr. 

Antall aktiviteter og størrelsen på lagene avhenger av det totale gruppeantallet.

Stasjonene vil være inndelt etter krav til ulike egenskaper, f.eks.:


  • Stasjon 1: Hukommelse
  • Stasjon 2: Taktikk
  • Stasjon 3: Koordinasjon
  • Stasjon 4: Samarbeid
  • Stasjon 5: MIX

Hemmelige øvelser

Det blir ikke gitt mer informasjon om øvelsene, da det ikke skal være mulig å forberede seg. Om dere har spesifikke ønsker/behov kan Arca være fleksible og gjøre egne tilrettelegginger.

Avslutningsvis samler vi alle til en liten oppsummering av dagens gjennomføring og kåring av det beste laget med en liten premie! Vi kan tilrettelegge aktiviteten utendørs i f.eks. en park i Oslo eller på Romerike. Vi har tidligere brukt Frognerparken, Ekebergparken og Middelalderparken. Hvis dere vil ha aktiviteten innendørs kan vi tilby det i våre lokaler i Østensjøveien 32. 

Påmelding

Ønsker du å melde på lag til "De beste av De beste", eller har spørsmål om dette, så ta kontakt med oss.

Arca AS

Besøksadresse Oslo

Østensjøveien 32

0667 OSLO

Besøksadresse Romerike

Boecksgate 12

1473 LØRENSKOG

Postadresse

Østensjøveien 32

0667 OSLO

22 65 66 51

post@arca.no

Copyright: Arca AS @2022 - Webdesign: Digitec.no