Treningstimer

Trening i bedrift er gøy og sosialt og er bra for både helsa og arbeidsmiljøet! Ønsker dere å tilby de ansatte i bedriften muligheten til trening på arbeidsplassen? Vi har dyktige instruktører med mye erfaring som gjør at vi leverer både et stort utvalg gruppetreningstimer, aktiv pause og løpe- eller skikurs.

Dersom dere ikke har lokaler til å ha treningstimer i egen bedrift kan vi tilby egne faste treningstimer for ansatte i deres bedrift i Arca sitt treningssenter, Østensjøveien 32. Ta kontakt for et uformelt tilbud og en gratis prøve time.

Treningstimer

Sirkeltrening

En enkel og effektiv gruppetime der vi jobber oss gjennom hele kroppen. Fokus på både styrke- og kondisjonstrening.

Styrketrening

En utfordring som passer godt for alle. Fokus på stabilitet og styrke for hele kroppen.

Tabata

En enkel og tøff kondisjon- og styrketime, hvor du selv avgjør intensiteten. I Tabata jobber man hardt for en kort periode og deretter hvile, som gjentas 8 ganger. Øvelsene gjøres med vekter eller kroppsvekt til musikk. Passer for alle.

Stram opp

Styrke og kondisjonstrening i sal hvor man benytter vekter, strikker og egen kroppsvekt til å styrke og stramme opp hele kroppen.

Bungee

Et tøft, enkelt og morsomt treningskonsept med bruk av strikk der hele kroppen blir utfordret. En komplett treningsøkt med utholdenhet, hurtighet, spenst og styrke. 

Yoga

Målet med yoga er å skape ro og fokus, i tillegg til økt kroppsbeherskelse. Fleksibilitet og styrke trenes kombinert med fokus på pust og konsentrasjon.

Pilates

Rytmisk trening som fokuserer på kjernemuskulatur, styrke og utholdenhet. Passer til alle nivåer.

Zumba

Gøyal dansetime som starter med bevisstgjøring av bevegelse og rytme ved bruk av øvelser fra ballett, jazz og moderne dans. Deretter lærer du ulike dansestiler som swing, afro, salsa mm.

Rhythm and Flow

Med inspirasjon fra musikken får du være med på en fantastisk morsom treningstime. Her utfolder vi oss i fengende rytmer og lar hemningene slippe.

Spinning

Effektiv sykkeltime som passer for alle, inkluderer ulike varianter av intervaller.

Løpetrening

Løpegruppene vil foregå utendørs og blir tilpasset deg og din fysiske form. Vi kan tilby ulik varighet med både langkjøring og intervalltrening

Body X

Tren kjernemuskulaturen med øvelser for mage, rygg, skuldre og sete/hofter. Bevisstgjøring av pust, holdning, balanse og bevegelighet.

Crosstraining

Stasjonstrening som utfordrer både kondisjon og styrke. En time med øvelser for hele kroppen hvor du har mulighet til å bli skikkelig sliten. Øvelsene tilpasses slik at timen passer for alle uansett form. 

Kombitime

Timen utfordrer balanse, mobilitet, styrke og kondisjon. Første halvdel av timen retter fokus mot balanse- og mobilitetsøvelser, mens siste halvdel utfordrer styrke og kondisjon. Vi jobber i eget tempo og øvelsene tilpasses den enkelte.

Andre treningstilbud

Bootcamp

Allsidig utendørs trening med fokus på både utholdenhet og styrke gjennom riktige tilrettelagte øvelser. Her jobber vi mye med egen

kroppsvekt.

Aktiv pause

Aktiv Pause er en enkel aktivitet med en varighet på 15-20 minutter med øvelser primært for nakke, skuldre, armer og rygg. 

Hensikten er bl.a. å forebygge muskel-/skjelettsmerter og belastningslidelser. 

Arca stiller med dyktige og inspirerende instruktører, og aktiviteten inkluderer oppvarming, øvelser og uttøyning/avspenning. Aktiv Pause gjennomføres der de ansatte er (i kontorlandskap, møterom eller lignende) og det er ikke nødvendig å skifte til treningstøy. Aktiviteten er enkel og lystbetont og alle som ønsker det kan delta.

Løpekurs

Vi setter opp kurs med varighet på mellom 4-12 uker. Med fokus på løpsteknikk og kondisjonstrening. Vi kan også legge opp til at noen av

øktene er forbeholdt løpsspesifikke styrkeøvelser.

Hovedvekten av teknikkopplæringen gjennomgås over de to-tre

første øktene. Teknikkgjennomgangen følges opp videre, uten at det settes av tid på hver økt. Kurset inkluderer løpeøkter med både intervaller, bakkeløp, trappeløp osv. Variert løpetrening for alle nivåer.

Skikurs

Vi tilbyr kurs i klassisk skiteknikk for alle nivåer og tilpasser innhold etter gruppens behov slik at deltakerne får utbytte av kurset uansett utgangspunkt. Kunden kan velge sted og tidspunkt

Trening på Arca treningssenter

Ballhall

Vår 200 kvm store ballhall på Østensjøveien 32 passer til aktiviteter som fotball, innebandy, basket, volleyball, badmington og annen ruppetrening. Vi har mye treningsutstyr kan lånes fritt i leien.

Leie av ballhall:

800,- pr time før kl 09:00 og etter kl 14:00

600,- pr time i hverdagene, mellom kl 09.00 -14.00.

600,- pr time i helgedagene.

Book leie her: https://arcatreningssenter.onlinebooq.net.

Book tid for å få hentet adgangskort ved å sende en mail til: post@arca.no

Sykkelsal

Vår sykkelsal har 25 sykler med tilgang til projektor og musikkanlegg med god lyd.

Leie av sykkelsal:

800,- pr time før kl 09:00 og etter kl 14:00

600,- pr time i hverdagene, mellom kl 09.00 -14.00.

600,- pr time i helgedagene.


Book tid for å få hentet adgangskort/app ved å sende en mail til: post@arca.no


Andre kurs

Vi tilbyr også en rekke andre kurs. Ta kontakt for mer informasjon. Les mer her: 

https://arca.no/wp-content/uploads/2019/10/skuldernakke-kurs-d288-nov19.pdf

Arca AS

Besøksadresse Oslo

Østensjøveien 32

0667 OSLO

Besøksadresse Romerike

Boecksgate 12

1473 LØRENSKOG

Postadresse

Østensjøveien 32

0667 OSLO

22 65 66 51

post@arca.no

Copyright: Arca AS @2022 - Webdesign: Digitec.no